Voorwaarden

Algemeen
Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met deze leveringsvoorwaarden akkoord gaat.

Prijzen
De prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van typefouten. Voor de gevolgen van typefouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Kleuren
We kunnen niet garanderen dat de kleuren van de producten op de website precies hetzelfde is/zijn als in werkelijkheid. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen op uw computer.

Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
Over niet voorradige artikelen krijgt u bericht.

Adres
U dient uw juiste adres en e-mailadres en eventuele wijzigingen hiervan tijdig aan ons door te geven.

Verzendkosten
De verzendkosten staan vermeld op de productpagina.

Zichttermijn
Antje Anders Wonen hanteert een zichttermijn van 7 werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling door of namens u. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en beoordelen.

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van uw bestelling of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met Antje op te nemen om dit te melden.

Retourneren
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het binnen de periode van de zichttermijn retourneren.
Dit geldt niet voor artikelen die u hebt aangeschaft met een aanbiedingsprijs (sale), tenzij anders vermeld.
U kunt het artikel retourneren:
– binnen de zichttermijn van 7 werkdagen;
– als het artikel compleet is en niet beschadigd is na ontvangst;
– in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking.

Artikelen die u niet kunt retourneren:                                                                                                                                                                                                                                                                                                    – artikelen uit de kolom SALE
– een artikel dat tot stand is gebracht overeenkomstig specificaties die door u zijn opgegeven;
– artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

De retourkosten zijn voor uw rekening. U ontvangt van Antje bericht, zodra ze de geretourneerde product(en) heeft ontvangen. Het bedrag ter waarde van de geretourneerde artikelen worden, uiterlijk binnen 14 dagen na terugzending (ontvangst), teruggestort op je rekening.

Garantie
Antje Anders Wonen garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties. De garantietermijn komt overeen met de fabrieksgarantietermijn. De op de factuur vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Controleer de geleverde artikelen bij ontvangst. Indien u bij de ontvangst van uw bestelling constateert dat de verkeerde artikelen zijn geleverd of het artikel beschadigd of incompleet is, dan dient u dit (alvorens over te gaan tot terugzending) te melden aan Antje (Anders Wonen).  Terugzending van de artikelen dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend. Verlichting, klokken en overige “beweegbare” artikelen worden eerst gecontroleerd, voordat Antje ze gaat verzenden. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie:
– bij beschadiging door opzet of nalatigheid;
– bij nalatig onderhoud of normale slijtage.

U kunt natuurlijk ook altijd even een mail sturen naar: info@antjeanderswonen.nl.

Indien geconstateerde gebreken of beschadigingen door Antje Anders Wonen gegrond worden bevonden, zal Antje Anders Wonen de geleverde artikelen kosteloos vervangen, mits deze nog leverbaar zijn.